Lisa

Hallo mijn naam is Lisa Peters, ik ben 20 jaar en ik ben een van de nieuwe stagiaires binnen het Stadsleerbedrijf Helmond. Vanaf september zal ik hier een half jaar mee komen lopen om nieuwe kennis op te doen en mezelf te ontwikkelen. Ik zit inmiddels in het derde jaar van de opleiding toegepaste psychologie. Buiten mijn opleiding heb ik een grote passie voor theater en ben ik lid van amateur toneelvereniging ‘De Flarussen’ uit Blerick. Verder hobby’s zijn fitnessen, koken en mijn creativiteit loslaten op mijn nagels. Met wat gezonde zenuwen en veel enthousiasme zal ik beginnen met deze nieuwe uitdaging en hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen binnen deze organisatie.

Loek

Hallo, mijn naam is Loek en vanaf september ga ik 10 maanden als stagiaire aan de slag bij het Stadsleerbedrijf in Helmond. Ik start nu in het derde jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie op de HAN, Nijmegen. In de eerste twee jaar van de opleiding heb ik achterhaald wat wel en niet bij mij past. Ik heb erg veel zin om een start te maken bij het Stadsleerbedrijf. Tijdens de stage wil ik mijzelf ontwikkelen en ontdekken waar mijn sterke en zwakke punten liggen. Wat ik hierna ga doen is nog een vraag, maar hoop na de stageperiode hier een concreter beeld van te hebben. Verder zijn mijn hobby’s voetballen en muziek maken. Ik vind het leuk om vaak met mijn vrienden te zijn en met mijn vrienden uit te gaan.

20200924_111026.jpg 

Roanne

Hoi hoi, mijn naam is Roanne, ik ben 20 jaar, kom van de studie Toegepaste Psychologie van de HAN in Nijmegen, en ga dit jaar als stagiaire voor het Stadsleerbedrijf aan de slag.

Tijdens mijn tijd op de HAN merkte ik dat ik coaching helemaal geweldig vond. De HAN gaf me de mogelijkheid om als studentencoach aan de slag te gaan. Bij het Stadsleerbedrijf wil ik deze vaardigheden nog verder ontwikkelen.

Ik wordt vaak omschreven als een energiek en enthousiast persoon. Mijn hobby’s zijn: dansen, muziek maken en lezen.

Ik heb erg veel zin om hier aan de slag te gaan en samen met mijn collega’s er een bijzondere tijd van te maken.

Kevin

Hoi! Mijn naam is Kevin, ik ben 28 jaar oud en studeer Toegepaste Psychologie op Fontys in Eindhoven. Ik heb een aantal jaar vrijwilligerswerk gedaan in een achterstandswijk waar ik mee hielp met een kinderactiviteit, naschoolse opvang en taalles voor volwassenen. Daar heb ik de smaak te pakken gekregen en leek Stadsleerbedrijf daar perfect op aan te sluiten. Hier ben ik van plan om coachen en trainen verder te ontwikkelen. Verder houd ik van koken en kijk ik graag series en films. In het weekend werk ik met veel liefde als kok in een lunchroom. Later hoop ik mijn bijbaan met mijn opleiding te combineren.