Bastien

Dag, mijn naam is Bastien. Ik studeer Toegepaste Psychologie bij Hogeschool NCOI. Dat is niet mijn eerste studie; eerder was ik werkzaam in de bouwkunde, onder andere als architect en later als docent. Omdat het begeleiden van leerlingen me veel plezier gaf, heb ik de keuze gemaakt om opnieuw te gaan studeren, maar nu dus geen technische maar een sociale studie.

Ik ben blij om stage te mogen lopen als ontwikkelcoach (i.o.) bij het Stadsleerbedrijf Helmond, omdat ik houd van een goed gesprek. Komend jaar wil ik mijn eigen ervaring gaan inzetten om anderen te helpen, en ik hoop dat de stage-ervaringen bij de LEVgroep mij weer helpen bij het verder ontwikkelen van mezelf.

IMG_5557.JPG 

Renske

Hoihoi! Ik ben Renske Schut en ik ga tot het einde van het schooljaar stage lopen bij het stadsleerbedrijf. Ik woon in Mierlo en ik ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding toegepaste psychologie in Eindhoven. Mijn passie ligt op de hockeyclub bij het zelf hockeyen en bij het geven van trainingen. Ik hou veel van reizen en andere culturen bezoeken en meemaken, dit heb ik ook al een aantal keer mogen doen. Ook speel ik al een tijdje piano en ben ik met mijn gitaar aan de gang gegaan als coronahobby. Je kunt mij altijd wakker maken voor sushi of de zomerzon. Ik ben enthousiast, gemotiveerd en behulpzaam als het gaat over het ondersteunen van deelnemers en het geven van trainingen.

Ik ga in mijn tijd bij het stadsleerbedrijf meewerken aan K!X-works. Ik heb er erg veel zin in om de deelnemers te kunnen trainen in het hebben van vaardigheden die nodig zijn voor het vinden van een passende baan. Ik kijk uit naar mijn tijd bij de LEVgroep in Helmond.